Altele

20% din Autostrada Soarelui va fi închisă în vara lui 2016

autostrada-a2-051-620x400

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România afirmă ca este necesara reabilitarea autostrăzii, iar acest lucru o vor face la sfârșitul lunii iulie. Lucrările de reabilitare vor avea loc pe tronsonul Drajna-Lehliu, care reprezintă aproximativ 20% din A2.

Se spune că lucrările vor dura în jur de 120 de zile, ceea ce înseamnă că pe toata durata sezonului estival, aceasta parte nu va putea fi folosită.

Cu scuzele de rigoare, cerem înţelegere din partea participanţilor la trafic, însă drumul necesită o intervenţie cât mai rapidă. Ne aşteptăm conform estimărilor noastre ca traficul în perioada estivală să nu fie afectat, dar în momentul în care vom fi gata să lucrăm, împreună cu Poliţia Rutieră vom încerca să găsim soluţia cea mai bună astfel încât traficul rutier să fie cât mai puţin afectat” a declarat directorul general CNADNR, Cătălin Homor, într-un comunicat.

“Reamintim că tronsonul Drajna-Lehliu a fost dat în folosinţă în anul 2007, durata de viaţă a lucrărilor existente fiind de 6 ani. Costul lucrărilor se ridică la valoarea de aproximativ 46,5 milioane lei, lucrări necesare conform expertizei care constau în frezarea straturilor asfaltice pe o grosime de 12 cm şi realizarea straturilor de legătură şi a celui de uzură”, mai spune CNADNR.

Citește tot articolul pe jurnalistii.ro

 

Facebook Comments