Tehnologie

Galaxy S7 vs iPhone 6S: Care din ele este mai rezistent?

galaxys7appleiphone6s

Te-ai întrebat vreodată care din cele două telefoane sunt mai bune – Samsung Galaxy S7 sau iPhone 6S? Nu mai căuta, ai aici răspunsul.

Ca să îți poți da seama care este mai rezistent, cele două telefoane aflate pe piață la momentul actual au suportat testele destul de bine. Compania Square Trade a asigurat o serie de teste destul de amuzante pentru a vedea care din cele două smartphone-uri fac față.

Aici sunt rezultatele:

Samsung Galaxy S7 este mult mai rezistent sub apă

Galaxy S7 a rezistat 30 de minute la o adâncime de un metru sub apă, dar difuzoarele au suferit deteriorări permanente și sunetul se auzea înfundat, ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple (având în vedere că a fost clasificat ca IP68 water-resistance rating), scrie Business Insider.

Pe de altă parte, iPhone 6S a supraviețuit doar 10 minute sub apă înainte să se închidă.

iPhone 6S învinge bătălia lovitorilor.

Doar iPhone 6S a ieșit cu ecranul teafăr, în timp ce 6S Plus și telefoanele S7 au ieșit cu ecranul spart.

Galaxy S7 este mult mai slăbuț decât iPhone 6S.

Galaxy S7 este cu mult mai slab decât iPhone deoarece s-a îndoit sub o presiune de 50kg, comparat cu iPhone-ul care a cedat la o presiune aproximativă de 78kg. S7 ar fi putut rezista și la 78 kg, dar a suferit un mare eșec la 114kg.

Concluzia?

Galaxy S7 este mult mai bine echipat să reziste la apă decât iPhone 6S sau 6S Plus. Dar, cu toate acestea, iPhone 6S vine cu avantaje când vine vorba de căzături – și este mult mai rezistent decât 6S Plus.

Verifică tot video-ul dacă tot nu te-ai hotărât care telefon este potrivit pentru tine:

Facebook Comments