Celebrități Modă

Gigi Hadid: 12 lucruri pe care nu le știai despre frumoasa cu ochi albaștri

gigi hadid model

Modelul în vârstă de 20 de ani a explodat în lumea scenei așa de rapid încât nu ne-a dat răgaz să aflăm prea multe detalii despre ea. Ea este cunoscută pentru multe lucruri, precum model pentru designeri de top, cel mai bun prieten al lui kendall Jenner și iubita lui Zayn Malik. Până la urmă, există mult mai multe detalii despre frumoasa blondă pe care încă nu le știm.

Detaliile despre Gigi Hadid pe care probabil nu le știai..

1. Modelul s-a născut sub numele de Jelena Noura Hadid, dar mama ei a poreclit-o Gigi la o vârstă foarte fragedă și i-a rămas așa.

2. Unul din visurile ei a fost să meargă pe pista Victoria’s Secret și și-a îndeplinit acest vis la sfârșitul anului trecut alături de Kendal Jenner.

3. Cariera lui Gigi în modeling a debutat la o vârstă destul de fragedă și când zic fragedă..vreau să zic foarte fragedă! Prima sa apariție Guess a avut loc când avea doar 2 anișori, iar restul este doar istorie.

4. Gigi are strămoși olandezi și palestinieni. Mama ei, Yolanda, model olandez, iar tatăl, Mohammad, un dezvoltator imobiliar de succes, care a divorțat de mama sa când aceasta era mică, dar au rămas buni prieteni.

5. Modeling-ul este ceva comun la ea în familie. După cum am menționat, mama ei a fost model, iar ambele sale fiice au devenit și ele modele.

6. Gigi este singura dintre rudele familiei care nu suferă de boala Lyme. Mama, sora Bella și fratere Anwar suferă de această boală.

7. Înafară de modeling, Gigi a mai lucrat ca și actriță pentru o scurtă perioadă de timp. Apare într-un film de scurtă durată numit Virgin Eyes din 2011.

8. Hadid nu vrea să se concentreze doar pe cum arată, așa cum mulți cred. Iubita lui Zayn Malik vrea să studieze criminalistica psihologică în New York, prioritar carierei sale de modeling.

9. Gigi a trecut de “codul cei mai buni prieteni”. Modelul a mai fost împreună cu Joe Jonas, care aparent, este ex-ul lui Taylor Swift.

11. Ea nu permite nimănui să o calce în picioare. Modelul nu se teme să vorbească direct ceea ce gândește și a dovedit-o postând pe Instagram ceva pentru hateri.

gigi hadid

 

Facebook Comments