Sănătate

Planeta Broccoli – o alternativă sau nu?

planeta broccoli

E-uri, chimicale, carne procesată, găini stresate

Trăim intr-o lume a E-urilor, a chimicalelor, a cărnii procesate, a găinilor stresate. În ziua de azi a devenit destul de dificil să mănânci sănătos, ba chiar devine o provocare pentru toată lumea. Când vine vorba de alimentație sănătoasă ne gândim la salate, fructe, legume.

Eu, personal, sunt un fan al pâinii. Aș mânca toată ziua pâine!

Sănătate fizică și psihică

Revenind. Combinarea corectă a alimentelor și hidratarea corespunzătoare te ajută să fii în formă și aici nu vorbesc despre fizic ci și despre sănătatea ta psihică. Am simțit-o pe pielea mea. Mă simțeam tot mai obosită pe zi ce trece, oricâtă cafea aș fi băut, după câteva ore după ce mă trezeam mă simțeam extrem de obosită parcă aș fi făcut muncă de câmp.

Fibre, proteine, calciu

Am căutat pe domnul Google cam ce ar trebui să mănânc la micul-de-jun pentru a începe corect ziua. Fiind cea mai importantă masă a zilei, trebuie să mănânci atât fibre, proteine, cât și calciu. De asemenea, ceaiul verde îți poate da energie datorită conținutului de antioxidanți. Nu trebuie exagerat cu acest ceai!

Un alt aliment foarte bun pentru a-ți începe dimineața este untul de arahide. Îl poți combina cu banane, fulgi de grâu, orez expandat, etc.

Hidratarea

Un lucru foarte important este să te hidratezi corespunzător. Faptul că nu bei minim 1L pe zi îți poate da tot felul de simptome cum ar fi oboseala.

A fi vegetarian te poate salva

Poza care m-a impresionat a fost cea cu “broccoli planet” care m-a inspirat să scriu această postare. Unii spun că a fi vegetarian te poate salva de la carnea procesată și efectele ei pe termen lung. A fi vegetarian înseamnă să reduci producția exagerată de pui care sunt crescuți cu forța..

Sursa poza

 

Facebook Comments